Over Ons

Ampersand garandeert een blended oplossing die toegespitst is op uw situatie. Resultaten zijn het logische gevolg!


Als u uw medewerkers opleidt, wilt u hiermee graag uw bedrijfsresultaat vergroten. U wilt leidinggevenden die vooral hun medewerkers naar een hoger niveau tillen en u wilt verkopers die meer verkopen. Daarom richt Ampersand haar ontwikkelprogramma's vooral op het bereiken van concrete bedrijfsdoelen. Dit doen we door het leerproces zoveel mogelijk op de werkplek zelf in te richten. Moderne technologie kan dit handig faciliteren.


Pijlers van Ampersand

Praktijkgericht

Leren door doen. Direct toepasbare oplossingen.

Innovatief

Gebuikmakend van de nieuwste technologieën.

Met Resultaat

Bedrijfsdoelen zijn leidend bij het ontwerp.

In Co-Creatie

1+1=3: Samen kom je tot iets beters dan ieder voor zich.

Didactisch

Aansluitend op de leerbehoefte van deelnemers.

Op Maat

Voor iedere leervraag een passende oplossing.


Experts in didactiek én techniek

Ampersand ontwikkelt al 30 jaar digitale leeroplossingen vanuit een veranderkundige visie. Producten sluiten nauw aan bij zowel het werk- als bij het ontwikkelproces dat deelnemers doormaken. Leren wordt gemakkelijker en aantrekkelijker door leeroplossingen aan te sluiten op de dagelijkse praktijk (relevantie). Zwemmen leer je tenslotte ook niet aan de kant.

Ampersand loopt graag voor de trends uit. 70-20-10, blended learning, e-coaching on the job, resultaatgericht leren, Ampersand deed het al toen nog niemand ervan gehoord had. Omdat we niet kijken naar wat anderen doen, maar gewoon zelf bedenken wat de meest logische weg is als je leren bekijkt vanuit de driehoek van de lerende, de begeleider en de organisatie.

Doordat wij experts zijn in zowel leren als automatiseren kunnen we effectieve leeroplossingen maken.

Ampersand faciliteert het hele proces - van ontwerp tot implementatie van een leeroplossing. Wij doorzien snel de mogelijkheden van systemen die u al in gebruik heeft, zodat u deze beter kunt benutten en vullen aan waar nodig. Vervolgens leiden wij uw trainers en ontwikkelaars op tot blended learning experts, zodat zij zelf in staat zijn er het beste uit te halen.