Portfolio

Project bekijken / GroupLink

Enterprise Social Network gericht op samenwerken en kennisdelen.

 

Website
Datum eerste oplevering
02 feb 2015
Terug

Enterprise Social Network voor samenwerken en kennis delen

Overstijg afdelingsgrenzen, vind collega's en werk samen op basis van expertise. Grouplink is een bedrijfssocialnetworkplatform dat communicatie en samenwerken makkelijker maar vooral ook leuker maakt. Met bekende social media tools worden kennis, informatie en ideeën uitgewisseld in expertisegroepen of online teams.

GroupLink is bedoeld voor de werkomgeving met faciliteiten zoals:

Tabellen
Grafieken
Locaties
Taken verdelen
Peilingen
Bestandsbeheer
Wiki kennisbank

Inzetbaarheid

Sociaal >< IndividueelWerkplek >< KlassikaalContinu >< Korte impulsAutonoom >< DirectiefWij onderzoeken met u op welke wijze kennisdeling in uw organisatie het meest effectief is. Wat past bij uw bestuursmodel, uw bedrijfscultuur, het doel en uw mensen? Welke tools zijn hierbij het meest geschikt? 

Nadat de keuze is gemaakt verzorgen wij zowel de technische implementatie als de veranderkundige begeleiding van de oplossing(en).

GroupLink wordt op maat geleverd: hoe wilt u de toegang geregeld hebben? Welke rechten hebben de deelnemers? Kunnen zij zelf groepen aanmaken, of kan de beheerder dat alleen doen? Het goed implementeren van sociaal netwerk vereist denkwerk vooraf.

GroupLink is toepasbaar in grote- en kleine bedrijven. U heeft hiermee de beschikking over een eigen gesloten platform voor kennisdeling.

GroupLink is geschikt voor een werkomgeving waar mensen gemakkelijk samenwerken en kennis delen. Een sociaal bedrijfsplatform is alleen succesvol in een open communicatiecultuur.