Portfolio

Project bekijken / KennisKring

Private Social Network: intern sociaal platform voor creatieve processen.

 

Website
Datum eerste oplevering
26 jun 2014
Terug

Private Social Network: platform voor creativiteit en innovatie

Creëer virtuele groepen in uw organisatie waarin iedereen expert én leerling kan zijn. KennisKring is een Private Social Network platform met herkenbare communicatietools. Houdt werk en privé gescheiden en introduceer uw eigen platform voor het delen van ideeën en het inspireren van elkaar.


Deel artikelen, videos en ander online materiaal.
Vind collega's met dezelfde interesses.
Gebruik tags en verwijzingen om anderen bij jouw ideeën te betrekken.
Nodig externe experts uit of communiceer met uw klanten.

Inzetbaarheid

Sociaal >< IndividueelWerkplek >< KlassikaalContinu >< Korte impulsAutonoom >< Directief
Co-Creatie

Wij onderzoeken met u op welke wijze kennisdeling in uw organisatie het meest effectief is. Wat past bij uw bestuursmodel, uw bedrijfscultuur, het doel en uw mensen? Welke tools zijn hierbij het meest geschikt?

Nadat de keuze is gemaakt verzorgen wij zowel de technische implementatie als de veranderkundige begeleiding van de oplossing(en).

KennisKring wordt op maat geleverd: hoe wilt u de toegang geregeld hebben? Welke rechten hebben de deelnemers? Kunnen zij zelf groepen aanmaken, of kan de beheerder dat alleen doen? Het goed implementeren van een sociaal netwerk vereist denkwerk vooraf.


Voor Elke Organisatiegrootte

KennisKring is toepasbaar in grote- en kleine bedrijven. U heeft hiermee de beschikking over een eigen gesloten platform voor kennisdeling.

KennisKring is bedoeld voor een werkomgeving waar mensen gemakkelijk samenwerken en kennis delen. Een sociaal bedrijfsplatform is alleen succesvol in een open communicatiecultuur.