Portfolio

Project bekijken / Resultaatgericht leren

Het programma "Leiderschap Het Jaar Rond" ondersteunt leidinggevenden een jaar lang just-in-time op de werkplek bij de Performance Management Cyclus.

 

Website
http://www.r2r.academy
Datum eerste oplevering
22 dec 2014
Terug


Meer Resultaat Met Je Team

Het programma " Road2Results - Leiderschap Het Jaar Rond" ondersteunt leidinggevenden een jaar lang bij de Performance Management Cyclus. Op de juiste momenten krijgen ze de juiste tools aangereikt om resultaatgerichte doelen te stellen, effectieve doelstellingsgesprekken te voeren, het team te verbinden en te coachen, constructief feedback te geven en zuiver te beoordelen. Het leidt tot aantoonbaar betere resultaten bij de leidinggevende, zijn medewerkers en het team.Focus op concrete praktijkresultaten
Praktijkgerichte opdrachten
Oefenen met acteurs
Veel uitwisselen van ervaringen
Onderling adviseren
Individuele coaching
Intern netwerk opbouwen

Inzetbaarheid

Sociaal >< IndividueelWerkplek >< KlassikaalContinu >< Korte impulsAutonoom >< Directief
Co-Creatie

Dit programma ontwikkelde Ampersand in samenwerking met Chris Peek. Chris is manager, trainer en coach en heeft jarenlange ervaring met Performance Management. Met onze ervaring op het gebied van blended learning oplossingen ontwikkelden we een geïntegreerd leerprogramma van vijf kwartalen. 

Deze vijf kwartalen gaan gelijk op met de fasen van de Performance Management Cyclus. Zo krijgen deelnemers steeds op het juiste moment de juiste tools aangereikt. Deelnemers worden op afstand begeleid in hun rol als leidinggevende. Gesprekstechnieken worden geoefend met ervaren acteurs.

Een leeromgeving met interactieve opdrachten faciliteert dit continue proces. Ampersand is betrokken bij zowel ontwerp als uitvoering. Ook het logo en de website bij dit product zijn ontworpen en gemaakt door Ampersand.


Voor Leidinggevenden

Dit programma is zeer hands-on voor leidinggevenden in organisaties waar gewerkt wordt volgens de Performance Management Cyclus. 

Het programma is echter ook heel geschikt voor alle andere leidinggevenden omdat het programma hen ondersteunt bij het ontwikkelen van een open communicatiecultuur met focus op resultaten.